0

Kategorier

Mammut Tec Step Classic 2 Via ferrata Klättring,Mammut göteborg,shoppa online

SEK1,028.75  SEK514.37Spara: 50% mindre
  • Artikelnr: Mammut 004026
  • 7231 antal i lager
  • Mammut Tec Step Classic 2 Via ferrata Klättring,Mammut göteborg,shoppa online
Mammut Tec Step Classic 2 Via ferrata Klättring,Mammut göteborg,shoppa online_checkout

Description

Mammut aprèsski Mammut Klättring via ferrata , Mammut Tec Step Classic 2 Via ferrata Klättring,Mammut göteborg,shoppa online Mammut fleecejackor,billigare

Nästa generation av Mammut s Tec steg set innehåller de senaste resultaten från säkerhetsforskningen: De elastiska karbinhake armarna har därmed en mycket stark och robust konstruktion. Dessutom har bromskraftskurvan för bandet bromsen vidare optimerats för att göra Tec steg sätter bromsen faller ännu mer försiktigt och därmed bättre skydda kroppen. Den maximala kraften effekt har också minskat. Även i fallet med en 180 graders missbruk (en karbinhake på styrkabeln, den andra på klättersele) de Tec Step uppsättningar kommer att hålla ett fall säkert. Classic Via Ferrata karbinhake med Knappslås och låsmekanismen är lätt att använda tack vare kombinationen av ett syntetiskt material och en metallkassett på grinden. Den robusta och stilfulla Tec steg påse innehåller en via ferrata säkerhetskort med förklaringar om korrekt användning av via ferrata set.
Perfekt för:
Via Ferrata
Funktioner:
Längd: 90 cm
Vikt [g]: 430

Nu kan du beställa din order utan att lämna din vardagsrumssoffa på Mammut billiga stockholm, din onlinebutik specialiserad på friluftslivmaterial. Vi vill att du ska njuta av din fritid på ett unikt sätt och därför erbjuder vi dig det bredaste utbudet av Via ferrata produkter från Mammut. Kolla in friluftslivprodukterna som är listade här som Mammut Tec Step Classic 2, designade för att kunna ge dig den komfort du behöver när du utövar din favoritsport eller din dagliga aktivitet.

Beskrivning


Mammut - Klättring - Via ferrata

Review

Choose a ranking for this item. 1 star is the worst and 5 stars is the best.
Copyright © 2018 www.saskatoonhomeforsale.com. Powered by saskatoonhomeforsale.com